Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneedagen 2017

Hierbij informeren we u over de abonneedagen die in 2017 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

D.V. dinsdag 24 oktober havens van Antwerpen

Ga mee op ontdekkingstocht door de Antwerpse havens. U bezoekt ook diverse terminals en u krijgt uitleg over het reilen en zeilen van de Antwerpse havens. Havenrondrit met bus o.l.v. een gids. Opstapplaatsen: Meerkerk en Ridderkerk.

Abonneeavond over de wilde natuur in Europa 3 november in Apeldoorn

Fotografen Jacob Kaptein en Jefffrey van Houten zwierven deze zomer door Europa. Jacob fotografeerde in Noorwegen de westkust en prachtige landschappen en rendieren. Ook zag hij het noorderlicht. Jeffrey reisde met zijn filmcamera naar de hoge Tatra in Polen om dieren op de film vast te leggen. Na lokaal onderzoek waar het wild zich ophield, nam het verhaal een onverwachte, maar bijzondere wending… D.V. 3 november RD-gebouw in Apeldoorn. Tijd: 19.00 tot 22.00 uur.

Workshop haken Den breien D.V. 7 november in Apeldoorn

Marije Littel van Steek voor Steek is weer bereid om een gezellige workshop haken te organiseren. Ze heeft weer leuke items uitgezocht. U kunt kiezen uit een gehaakte baret met bijpassende col, een decoratief gehaakt kussen en een leuke gebreide babydeken. tijd: 9.30 tot 16.00 uur.

 

Natuuravond met boswachter Frederik Bunt in Goes D.V. 10 november

Frederik is boswachter in de Kroondomeinen van het Loo. Hij vertelt graag over zijn werk en zijn passie fotograferen. Hij laat unieke beelden zien!

 

Unieke abonneedag met rondleiding in voormalig NATO-hoofdkwartier D.V. donderdag 16 november

's Morgens krijgt u een rondleiding in de Cannerberg waar in de jaren '50 in de tijd van de Koude Oorlog het NATO-hoofdkwartier was gevestigd. Beleef de geschiedenis van dichtbij! Deze dag is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.  's Middags bezoekt u in Schinnen de Canisius stroopfabriek. U krijgt een film van het produktieproces te zien, u neemt ook een kijkje in de navulpakafdeling. Opstapplaatsen: Alblasserdam, Meerkerk en Ridderkerk.

 

Abonnee-avond met jachtopzichter Jan Huttinga D.V. 8 december in Gouda

Jan Huttinga vertoont zijn unieke serie "De kroonjuwelen van het Loo". Hij toont de natuur van de Kroondomeinen in al zijn facetten. Hij is jachtopzichter van de Kroondomeinen. Locatie: Driestar educatief in Gouda van 19.00 tot 22.00 uur.

 

Terdege abonneedag met rabbijn Jacobs D.V. dinsdag 12 december 2017

Rabbijn Jacobs, columnist van Terdege, houdt 's morgens een presentatie over hoe het gezinsleven van orthodoxe Joden er uit ziet. Zo komen o.a. de opvoeding thuis en op school aan de orde. Dhr. Kragten, bestuurslid van de het Cheider (Joods --orthodoxe school in Amsterdam) geeft u een kijkje in deze school. Hij geeft verder uitleg hoe de Joden in Nederland zijn gekomen en over de gebruiken. Hij laat veel beelden zien o.a. van een Joodse bruiloft.


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer