Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneeactiviteiten en reizen 2019

Hierbij informeren we u over de abonneeactiviteiten en RD-reizen die in 2019 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag of reis. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

Abonneedag naar het Land van Maas en Waal met rondleiding bij Quik Quality's Food en tingieterij D.V. dinsdag 27 augustus 2019

Quik, aardappelverwerkingsbedrijf, geeft u een exclusief kijkje achter de schermen. Het blijft niet alleen bij zien, u krijgt ook een maaltijd met friet. 's Middags rijden we via een mooie route door het Land van Maas en Waal naar tingieterij 't Oude Ambacht waar u een demonstratie krijgt van dit oude handwerk.

Opstapplaatsen: Heinenoord, Alblasserdam en Meerkerk.

 

Zaterdag 31 augustus 2019 Workshop fotografie in Kampen

Evert Jan Kip is een enthousiaste (hobby)fotograaf die opgroeide langs de oever van de IJssel. Hij neemt u graag mee op één van zijn tochten om zo zijn kennis met u te delen.
Deze dag is een combinatie van een wandeltocht door de prachtige uiterwaarden en het fotograferen in de natuur en in de stad.
Vooraf krijgt u informatie over het gebied, de fotografische mogelijkheden en een aantal tips/ fotosuggesties.

Vervoer met eigen auto, beperkt aantal deelnemers mogelijk.

 

Abonneeavonden boeiende presentatie over het Veluwse wild D.V. 6 september in Apeldoorn, 4 oktober in Kesteren en 11 oktober in Goes

Pieter Wiegel neemt u d.m.v. zelfgemaakte beelden mee de Veluwse bossen in. Beleef de natuur in een boeiende wildpresentatie met beeld en verhaal.  Ook kunt u diverse voorwerpen die te maken hebben met wild bekijken. Sta oog in oog met het Veluwse wild.

 

Unieke abonneeavond met Israelische ambassadeur D.V. 29 augustus in Kesteren

De Israëlische Ambassadeur Shir-On is sinds oktober 2016 ambassadeur in Nederland. Hij neemt in september afscheid en gaat terug naar Israël. Het Reformatorisch Dagblad heeft hem bereid gevonden om voor abonnees en presentatie te geven over zijn werk als ambassadeur en over zijn ontmoetingen met bij voorbeeld met Koning Willem-Alexander en onze regering. Hij vertelt ook zijn persoonlijk verhaal over zijn deelname in het Israëlische leger.

 

Met het RD naar Prinsjesdag D.V. dinsdag 17 september 2019

Vanaf een zitplaats op de tribune aan het Lange Voorhout bent u getuige van de rijtoer. 's Middags kunt u kiezen om met een gids door Den Haag te wandelen of om Galerij Prins Willen aan het Buitenhof te bezoeken. Een gids geeft uitleg over de collectie schilderijen. U heeft dan nog tijd om zelf in Den Haag rond te kijken.

Opstapplaatsen: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk.

 

Abonneedag naar tapijtstadje Genemuiden D.V. donderdag 19 september

U krijgt een rondleiding in het tapijtmuseum, u ziet o.a. hoe er vroeger matten werden gemaakt. U bent vast ook benieuwd hoe dit tegenwoordig gaat. We hebben speciaal voor RD-abonnees een rondleiding kunnen regelen in een moderne tapijtfabriek in Genemuiden. U krijgt een presentatie en rondleiding in de Betap fabriek. Hier worden ook producten gemaakt voor diverse automerken zoals Volvo en Mercedes.

 

Zaterdag 28 september dagtocht met de boot van Kampen naar Elburg

De Veerman van Kampen brengt u over het Ketelmeer en het Drontermeer door de sluis naar Elburg. U krijgt een rondleiding door Joods Elburg. Vervoer naar Kamen op eigen gelegenheid. De boot vertrekt om 10.00 uur en u bent rond 18.00 uur weer terug in Kampen.


 6-daagse RD-reis naar Krakau en Auschwitz met bezoek aan Berlijn D.V. 23 t/m 28 september VOLGEBOEKT

D.V. in 2020 hopen we deze reis opnieuw aan te bieden.

Deze reis staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog. We beginnen de reis met een bezoek aan Berlijn. Deze stad was de hoofdstad van nazi-Duitsland. De slag om Berlijn in 1945 was één van de laatste slagen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.
De excursie naar vernietigingskamp Auschwitz zal ongetwijfeld diepe indrukken achterlaten.
Daarnaast bezoeken we ook Krakau, dit is één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Op de terugreis kunt u nog wandelen in het Reuzengebergte.
Uw reisbegeleider is H. van den Berge, adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad

 

Terdege vriendinnenuitje naar Delft D.V. 11 oktober 2019

Ontdek de wereld van het Delfts Blauw en ga mee met het vriendinnenuitje naar Delft. Maak kennis met het productieproces van het Delfts Blauw bij Royal Delft, de laatst overgebleven aardewerkfabriek uit de 17de eeuw. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met geschiedenis en het productieproces van het Delfts aardewerk. ’s Middags kun je zelf het historische centrum verkennen. De dag eindigt met en bezoek aan de Oude Kerk en een rondleiding in de Nieuwe kerk waar zich het Praalgraf van Willem van Oranje bevindt.

Vervoer naar Delft op eigen gelegenheid.

 

D.V. dinsdag 22 oktober rondrit met bus over de Veluwe met 's middags natuurpresentatie

Geniet van de herfstkleuren tijdens een busrondrit met gids Irene over de Veluwe, langs de IJsselvallei en de Renderklippen. 's Middags na de lunch toont Maas van de Ruitenbeek dia's en filmfragmenten van Veluwse landschappen en het dierenleven.

Locatie: vertrek bus vanaf RD-gebouw Apeldoorn en presentatie in RD-gebouw.

 

Terdege vriendinnenuitje in Apeldoorn D.V. donderdag 24 oktober workshop Staphorster stipwerk met klederdrachtpresentatie

Gezellig samen een dagje uit en creatief bezig zijn met je vriendin of familie? Kom naar Apeldoorn voor een leuke workshop Staphorster stipwerk. Daarnaast laat Jentje Boessenkool zien wat een Staphorster vrouw allemaal aan kledingstukken draagt.


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer