Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneeactiviteiten en reizen 2019

Hierbij informeren we u over de abonneeactiviteiten en RD-reizen die in 2019 georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag of reis. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

Abonneedag naar Leeuwarden D.V. dinsdag 11 juni

Rondleiding door oud gevangenbewaarders in de voormalige gevangenis De Blokhuispoort. In december 1944 is hier een overval door het verzet geweest om verzetsstrijders te bevrijden. 's Middags boottocht vanuit Leeuwarden over de Dokkumer Ee met lunch. Daarna kunt u zelf nog Leeuwarden verkennen. Opstapplaatsen: Ridderkerk, Meerkerk, Nunspeet en Staphorst.

Abonneeavonden boeiende presentatie over het Veluwse wild D.V. 6 september in Apeldoorn en 4 oktober in Kesteren

Pieter Wiegel neemt u d.m.v. zelfgemaakte beelden mee de Veluwse bossen in. Beleef de natuur in een boeiende wildpresentatie met beeld en verhaal.  Ook kunt u diverse voorwerpen die te maken hebben met wild bekijken. Sta oog in oog met het Veluwse wild.

 

Dagtocht op het water dinsdag 2 juli 2019

3 mei en 14 juni zijn al volgeboekt, we organiseren nu een derde dagtocht vanuit lage Zwaluwe naar de Rotterdamse havens en de Maasvlakte. Vervoer met eigen auto naar Lage Zwaluwe.

 

Abonneedag naar Den Helder D.V. zaterdag 6 juli

U krijgt een rondleiding over de oude Rijkswerf van de marine. Deze dag is er ook een botendag met oude schepen op het terrein. 's Middags leidt een gids u rond in een bunkercomplex dat deel uitmaakte van de Atlantikwall in WO II en in het nieuw geopende informatiecentrum Huisduinen.

5-daagse RD-abonneereis met de bus naar de invasiestranden van Normandie D.V. 15 t/m 19 juli

De landing in Normandie door de gelallieerden is in 2019 75 jaar gelden. Reisleider generaal b.d. A.T. Vermeij neemt u graag mee naar de invasiestranden om u kennis te laten maken met de historie. Daarnaast kijkt hij ook naar de toekomst. Vrijheid is niet gratis. Wat zijn de nieuwe bedreigingen op het gebied van veiligheid.

 

D.V. Vrijdag 19 juli vaartocht vanaf Zeewolde naar Spakenburg

Een heerlijk dagje op het water met bezoek aan Spakenburg waar u een rondleiding krijgt in het voormalige visveilinggebouw.

Vervoer met eigen auto naar Zeewolde. De boot heeft een invalidentoilet en is rolstoeltoegankelijk.

 

Zomerse abonneedag naar Belgie, vaartocht en bezoek watertuinen D.V. dinsdag 23 juli

We nemen u graag mee naar de Belgische Ardennen waar u kunt genieten van de prachtige watertuinen van Annevoie. Dit zijn de enige in Europa. 's Middags ontspannen op het water met een vaartocht vanaf Dinant naar Namen over de Maas, geniet van de vergezichten en prachtige stadjes.

Opstapplaatsen: Meerkerk, Ridderkerk en Hoogerheide.

Abonneedag naar het Land van Maas en Waal met rondleiding bij Quik Quality's Food en tingieterij D.V. dinsdag 27 augustus 2019

Quik, aardappelverwerkingsbedrijf, geeft u een exclusief kijkje achter de schermen. Het blijft niet alleen bij zien, u krijgt ook een maaltijd met friet. 's Middags rijden we via een mooie route door het Land van Maas en Waal naar tingieterij 't Oude Ambacht waar u een demonstratie krijgt van dit oude handwerk.

Opstapplaatsen: Heinenoord, Alblasserdam en Meerkerk.

 

 

Abonneedag naar tapijtstadje Genemuiden D.V. donderdag 19 september

U krijgt een rondleiding in het tapijtmuseum, u ziet o.a. hoe er vroeger matten werden gemaakt. U bent vast ook benieuwd hoe dit tegenwoordig gaat. We hebben speciaal voor RD-abonnees een rondleiding kunnen regelen in een moderne tapijtfabriek in Genemuiden. U krijgt een presentatie en rondleiding in de Betap fabriek. Hier worden ook producten gemaakt voor diverse automerken zoals Volvo en Mercedes.


Unieke abonneeavond met Israelische ambassadeur D.V. 12 september 2019

De Israëlische Ambassadeur Shir-On is sinds oktober 2016 ambassadeur in Nederland. Hij neemt in september afscheid en gaat terug naar Israël. Het Reformatorisch Dagblad heeft hem bereid gevonden om voor abonnees en presentatie te geven over zijn werk als ambassadeur en over zijn ontmoetingen met bij voorbeeld met Koning Willem-Alexander en onze regering. Hij vertelt ook zijn persoonlijk verhaal over zijn deelname in het Israëlische leger.

 

Zaterdag 28 september dagtocht met de boot van Kampen naar Elburg

De Veerman van Kampen brengt u over het Ketelmeer en het Drontermeer door de sluis naar Elburg. U krijgt een rondleiding door Joods Elburg. Vervoer naar Kamoen op eigen gelegenheid. Duur dagtocht vanaf 10.00 tot 18.00 uur.

 

6-daagse RD-reis naar Krakau en Auschwitz met bezoek aan Berlijn D.V. 23 t/m 28 september VOLGEBOEKT

D.V. in 2020 hopen we deze reis opnieuw aan te bieden.

Deze reis staat in het teken van de Tweede Wereldoorlog. We beginnen de reis met een bezoek aan Berlijn. Deze stad was de hoofdstad van nazi-Duitsland. De slag om Berlijn in 1945 was één van de laatste slagen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.
De excursie naar vernietigingskamp Auschwitz zal ongetwijfeld diepe indrukken achterlaten.
Daarnaast bezoeken we ook Krakau, dit is één van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Op de terugreis kunt u nog wandelen in het Reuzengebergte.
Uw reisbegeleider is H. van den Berge, adjunct-hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad

 
 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer