Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep
 Voordelen

Agenda abonneeactiviteiten en reizen 2018

Hierbij informeren we u over de abonneeactiviteiten die in 2018  georganiseerd worden. U kunt u nog niet aanmelden voor elke abonneedag. Het is een overzicht van bestemmingen met data. Houdt u de advertenties in het RD in de gaten.

 

Donderdag 23 augustus abonneedag op het water met bezoek aan Dordrecht

Vervoer met eigen auto naar Drimmelen, vaartocht naar Dordrecht met rondleiding door gidsen. Deze wandeling staat in het teken van de Synode van Dordrecht. U komt ook in de Grote Kerk. Mooie vaarroute naar Dordrecht via de Biesbosch en langs Sliedrecht. U vaart over het Hollands Diep terug.

 

Reformatiereis D.V. 27 t/m 31 augustus, reisbegeleider ds. J. Belder (emeritus predikant Protestantse Kerk in Nederland, columnist Reformatorisch Dagblad

U bezoekt de belangrijkste plaatsen die met de Reformatie te maken hebben, zoals de Wartburg, Luthers geboortehuis Eisleben en de Reformatiestad Wittenberg. Andere interessante bezienswaardigheden zoals het Panorama Museum en het Bachhaus staan ook op het programma evenals het concentratiekamp Buchenwald. Op de terugweg wordt Slot Arolsen nog bezocht waar koningin Emma opgroeide. Deze reis is bijna vol!

 

Historische tuin Aalsmeer met rondwandeling in Amsterdam t.b.v. evangelisatiepost Bij Simon de Looier D.V. dinsdag 4 en woensdag 12 september 2018

4 september vanaf Nunspeet en 12 september vanaf Ridderkerk/Meerkerk.

's Morgens rondleiding in in de historische tuin in Aalsmeer met demonstratieveiling. 's Middags na de goed verzorgde lunch een rondwandeling van plm. 2 uur door Amsterdam, door Cor Hotting die deze rondwandeling organiseert voor de evangelisatiepost Bij SImon de Looier. '

 

Terdege abonneeavond met vliegerarts Arie Vergunst D.V. 7 en 14 september

Presentatie over zijn werk als vliergerarts bij de Koninklijke Luchtmacht. Hij is op moeilijke missies geweest zoals in Mali en Afghanistan. Een indrukwekkende avond voor jong en oud!

D.V. 7 september in Gorinchem en 14 september in Apeldoorn.

 

Prinsjesdag 2018 D.V. dinsdag 18 september

Door de grote belangstelling vorig jaar, organiseren we dit jaar opnieuw een abonneedag met de bus naar Den Haag. U krijgt een gereserveerde plaats op de tribune waar u goed overzicht heeft op de activiteiten en de stoet die langstrekt. 's Middags maken we een rondwandeling o.l.v. een gids door de Oranjestad Delft.

Opstapplaatsen: Nunspeet, Meerkerk en Ridderkerk.

 2-daagse abonneereis Slag om de Ardennen D.V. 20 en 21 september 2018

Deze indrukwekkende reis staat in het teken van het Ardennenoffensief. U bezoekt eerst de enige Amerikaanse oorlogsbegraafplaats op Nederlandse bodem in Margraten (Zuid-Limburg). In Bastogne en in Malmedy bezoekt u twee oorlogsmusea en u krijgt een busrondrit van ruim twee uur o.l.v, een gids dwars door de Ardennen langs oorlogsmomumenten. Ook bezoekt u het kleinste schilderachtige stadje ter wereld Durbuy en op de terugweg de stuwdam en het stuwmeer Lac de la Gileppe. Geniet van de prachtige herfstkleuren!

Opstapplaatsen Alblasserdam, Meerkerk en Apeldoorn.

 

Zaterdag 22 september vaartocht vanuit Urk naar Hindelopen

Vervoer naar Urk met eigen auto. Mooie vaarroute naar het Friese Hindelopen. U krijgt hier de gelegenheid om dit mooie stadje te bekijken.

 

2-daagse Terdege vriendinnenuitje naar het Sauerland D.V. vrijdag 28 en zaterdag 29 september

Speciaal voor Terdege vrouwen! Leuk vriendinnenreisje of voor (schoon)zussen, moeder en dochters. Gevarieerd programma met bezoek aan het chocolademuseum in Keulen. Entree grot in Nordenau, 2 uur durende wandeling o.l.v. gids door het prachtige Sauerland in herfsttooi en gelegenheid om te winkelen in Centro Oberhausen, winkelcomplex in de voormalige staalfabriek van Thijssen Krupp, meer dan 220 winkels. Namens Terdege gaat er een gastvrouw mee. Vervoer met touringcar, diners inbegrepen, verblijf in het informele Haus Forra bij Schmallenberg Dit is een voormalige vakboerderij geweest.

Is volgeboekt! U kunt u nog wel opgeven voor op de reservelijst!

 

Abonneedag naar Twente D.V. woensdag 10 oktober 2018

In Enschede staat de mooiste synagoge van Europa! We nemen u graag mee voor een rondleiding. 's  Middags maakt u kennis met het boerenleven in Twente. De familie Pasman leidt u rond in hun moderne veestal waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Opstapplaatsen: Ridderkerk, Meerkerk en Apeldoorn.

 

Abonneeavond over het loodswezen Rotterdam-Rijnmond D.V. 12 oktober

Elco Oskam geeft een boeiende presentatie over het loodswezen. Hij is daar manager operaties. Wat zijn spannende momenten en wat maakt een loods zoal mee? Een spannende avond voor jong en oud!

Locatie: Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem vanaf 19.00 tot 22.00 uur.

 

4-daagse RD-abonneereis naar Berlijn D.V. 23 t/m 26 oktober 2018

‘Van Tweede Wereldoorlog tot Koude Oorlog ’In Berlijn ligt de geschiedenis letterlijk op straat. Het was de stad waar Hitler zijn triomfen vierde. Oost en West zijn samengevoegd en dat maakt Berlijn tot een unieke metropool: De Berliner Dom, Checkpoint Charlie, de Brandenburgertor, Unter den Linden, Alexanderplatz en vele andere bezienswaardigheden. Eigen RD reisleiders: Wim van Egdom en Jurrien Dekker (adjunct-hoofdedacteur).


 NB! De data en bestemmingen kunnen nog wijzigen!

mijn rd
 Voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

Registreer
Wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

RegistreerWachtwoord vergeten
mijn terdege
 voordelen

Heeft u al een online account? Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in. Uw bewaarde gegevens worden dan opgehaald.

registreer

Ik heb nog geen online account

Om het bestellen zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken vragen wij u om te registreren.

registreer